Használt autók adás-vétele
Autóbeszámítás, csere
Teljes körű ügyintézés
f Biztosítás kötés (Kötelező, casco)
Szinte az összes biztosítóval kapcsolatban állunk, így megkeressük az Ön számára legkedvezőbb ajánlatot, melyet azonnali hatállyal meg is tud kötni nálunk.  Nem csak nálunk vásárolt gépjárműre.
MAPFRE garancia
A MAPFRE egy eredetileg madridi székhelyű, ma már az egész EU-ban működő biztosítótársaság, mely használt autók műszaki meghibásodásra vonatkozó biztosítást is kínál, mely egy évre köthető (max. 15 éves szgk-ra) a vásárlás pillanatában. Kizárólag nálunk vásárolt gépjárműre tudjuk megkötni. 
Gépjármű átírás, okmányirodai ügyintézés
Vállaljuk gépjárművek névre írását, okmányirodai ügyintézését.
Nem csak nálunk vásárolt gépjárműre vonatkozóan is.
Kmóra-állás garancia
Járműveink kmóra-állásának valódiságát minden lehetséges módon leellenőrizzük. Belügyminisztériumi nyilvántartásból lekérdezzük, illetve dokumentáljuk. Összevetjük a járművekhez rendelkezésre álló összes okmánnyal, a műszaki állapotot is figyelembe véve.
Bizományos értékesítés
Hozza be hozzánk autóját és mi teszünk azért, hogy gyorsan, jó áron adhassa el gépjárművét. Szakértelmünk, tapasztalatunk és visszajáró ügyfeleink mindehhez hozzásegítik. Önnek az autó átadásakor egy fillért sem kell fizetnie, csak ha megtaláltuk Önnek a megfelelő vevőt. Telephelyünkön biztosítjuk gépjárműve őrzését, tisztán tartását, valamint  a hét minden napján az érdeklődőknek történő bemutatását, valamint az interneten több helyen történő szakszerű meghirdetését.
Célzott autóbeszerzés külföldről előszerződéssel
 Mondja el nekünk, milyen gépjárművet szeretne és mi beszerezzük Önnek. Néhány hét alatt biztonságosan jut hozzá kiválasztott autójához.

         Hívjon bizalommal: 06/30-251-09-15